lördag 21 juli 2007

Konceptet "Fancy Friday"

Konceptet "Fancy Friday" föddes fredag den trettonde när Åsa (vänster) och Frida (höger) insåg att de i slutet av arbetsveckan alltid såg lite tröttare, sunkigare och tråkigare ut. Åsa föreslog att varje fredag måste man göra det där lilla extra med sitt utseende. Glöm casual fridays!
Välkommen till vår värld. Till schlagerbolaget Nr 1. Och till våra "Fancy Fridays at the office".

Kram Frida & Åsa



9 kommentarer:

Mattias sa...

Arrrgh! Vilken press det sätter på oss som ser lite tröttare, lite sunigare och lite såsigare ut i slutet av VARJE arbetsdag (och helgdag för den delen)!!

All this pressure...

Frida & Åsa sa...

Kära Mattias, varför inte prova en "Fancy Friday" som ett första steg i ett fabulöst liv? Vem vet, du kanske snart kör en "Tjusig Torsdag" också?

Mattias sa...

Ja gärna, men hur? Finns det någon guide, FAQ eller walkthrough upplagd någonstans?

Unknown sa...

Jag ser fram emot att se vad ni tjejer lyckas med i veckorna.
Kram
Fridas kompis i Danmark Josse-Sälen

Anonym sa...

Men kääära vänner! Det är ju ett jättebra initiativ och väldigt välbehövligt när man ser sig omkring här på kontoret.. Gäller förstås inte mig som alltid är tiptop fancyfixad måndag-söndag året om! Men, ni får gärna använda mig som fancy-mentor så var inte rädda att be om råd, jag bits inte. (ok, kan nafsa lite om jag inte fått frukost det erkänner jag..)
Puss på er härligt galna kollegor!

Frida & Åsa sa...

Sulan, det är så skönt att höra att du har din glamourfaktor kvar trots svampplockarveckan på Öland. Vi ser fram emot dina kreationer... all week long! Kram

Anonym sa...

Ni e ju helt jävla sjuka... Tur att man har semester ett tag till så man hinner återhämta sig efter det här...

/friführs

Frida & Åsa sa...

Se så, inte klaga. Friführ har ju en vecka på sig att förbereda sin outfit. Vi ser båda fram emot att få se "FANCY NANCYS" kreation...

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att jag inte gjorde er besvikna. Dessa MLP-t-shirts finns endast i ett fåtal exemplar och Matching Mondays måste ju ses som "case done" när jag kommer insvepande i min svart-vita outfit?!?