lördag 12 januari 2008

Glammis på grammis

Frida fick ett sms torsdagkväll: "Begär härmed undantagstillstånd gällande fancyness under fredagen. Orsak: graviditet! Vardagsfancyness är ledordet efter alla glitteröverdoser i samband med nyår. Klart slut!"
Frida som var tvungen att tänka "svart, svart, svart" på grund av MLP-fotografering gick med på det... motvilligt!


Joråsåatt... Vi satte bilden på första knäpp. Vi kan det här nu!

Klick. Klick. Däremot togs det bild efter bild efter bild under fotograferingen hos Mats. Suck... Frida och Ullis skulle fotograferas för hemsidans räkning (så att alla kan ta del av deras vackra nunor). De hade nojjat och ojjat sig innan (och efter). Men medan Mats riggade knäpptes det knäppa bilder med Fridas amatörkamera.


Det gäller att ha rätt inställning. Frida peppade Ullis med tablettask med texten "You just can't get enough".

Förringa inte vikten av stretching...

En blyg fotograf vill inte stjäla strålkastarljuset från tjejerna... typ...


Grammis. Glammis. Det var dags att dela ut priser igen. Vi hade bland annat representanter på plats i form av våra stiliga pojkar (Frida och Åsa var inte där). Personalen kan när de vill. De måhända har slappat av lite vad gäller fancy men de vet hur man klär sig när de vankas fest. Tyvärr vann ingen av våra artister.


"Fan va nice", som Compa säger. På riktig fest bjuds det på skumpa.

Ojoj, så fina. Grattis till den taxichaffis som fick köra dem till grammis (de är alldeles för fina för att sitta i bakluckan). Dock var det Lotta som kunde titulera sig "hylla" denna dag. Och Sussies klänning glittrade ikapp med stjärnorna på galan.

Men den som STAL uppmärksamheten från de musikaliska vinnarna var Sveriges utrikesminister Carl Bildt. Snacka om att fattat vikten av att klä sig utmärkande. Det spelar ingen roll om det var HEMSKT eller HEMSKT SNYGGT för det krävs MOD att våga bära en glansig, färggrann kavaj med gröna råttor på. "Den är fin, mycket elegant. Jag tyckte att man skulle ha något färgsprakande och något mer originellt en sådan här afton", sa han själv till Aftonbladet. Åsa och Frida tackar för underhållningen och ger fem plus till Calles kavajkupp!!!

Annars då? Kontoret fick celebert besök när Roffe var hemma i Svedala - och Frida fick en present! Roffe tyckte hon skulle utöka sin fancy garderob ytterligare. Thänk you darling!! Så där botar man en fd Londonflickas abstinens...

Någon som skulle behöva styra upp sin stil är MLP-tigern. Skärpning! Han är visserligen generös och lånade ut "bakis-kepsen" till Robban, men ändå. Åsa avslutade arbetsveckan med att gå på ansiktsbehandling. Och Frida föll för grupptrycket (hennes kompis LOVADE att den fungerar) och införskaffade engelska anti rynk krämen som det görs så mycket reklam om. Fortsättning följer under året...


//Stora anti wrinkle kramar från fancytjejerna :-D

Inga kommentarer: