fredag 24 augusti 2007

Erikssons sista vecka i frihet


ERIKSSON. Åsa Eriksson. En vecka kvar tills hon är Fru JOHANSSON. Hon hade tänkt ”kuppa” med en storstilad rosa-chock men det blev blått som i flott istället. Först på plats möttes hon av ett kontor smyckat med Eriksson-lappar. Inte ens badrumsskåpets insida klarade sig. Surprise!!

Casual-Conny bjöd på en kupp i form av garderobens ”snyggaste” slips till Fröken Erikssons ära. Stort!

Frida hade redan haft smygpremiär på sin outfit då Sonjas fantastiska ”för att du finns” fyllde 1 år och det firades med middag i trevligt sällskap. Sommaren är fortfarande här men hon matchade det gröna med skön höströd hårfärg.


Original-Frida hade supersöt klänning men hamnar inte på bild för att hon själv inte tyckte hon var tillräckligt fancy. Forma Hawaian Tropics har såååå onödigt höga krav på sig själva... och såååå långa, snygga ben!

En annan som försökte få hjälp på traven (längden) var ”den lilla”, aka Fancy-Nancy, som fick svindel på grund av sina höga klackar. Steady girl!

Efter lunchen var det dags för dagens sista kupp... bunnyöronen. Men Åsa var inte riktigt bekväm i att trippa omkring på kontoret med dem med tanke på de artister som tittat förbi på kontoret.



Fridas +
Hon ÄLSKAR sin nya väst!!

Fridas –
Orakade ben (hoppas ingen märkte... Vi står varandra nära, men är inte närgågna)

Åsas +
Här får man inge komplimanger, det räcker ju med att hon ska gifta sig

Åsas –
Hon kan ju inte ha några minus om hon ska gifta sig??

Veckans bubblare:
Lady
Hon som kommer undan med att INTE ha rakat benen. Tillbaka på kontoret efter låååång semester. Utmattad vid första arbetsveckans slut. It’s a dogs life att vakta mattes klackskor. Men en bra vakthund vet vikten av ett snyggt och glittrigt hundhalsband!

Vavoffdå? Sa ni att jag inte var fancy eller? Fy fasiken va tjaskigt!

Inga kommentarer: