fredag 3 augusti 2007

"Var hittar ni alla trevliga tjejer?"

Det var en upptrissad stämning på kontoret under veckan och det rådde delade meningar om konceptet och betydelsen över veckodagarnas betydelse började ta form. Matching Mondays, Typical Tuesdags, Weird Wednesdays, Thrashy Thursdays, Fancy Friday.

Fredde och Conny körde ”Matching Mondays” (?) i randiga tröjor.

Conny och Karin vägrade fancy och körde ”Casual Friday". Men Karin hade också sitt eget motto ”VVH” (våga vägra hösten!).

Sussie (vår självutnämnde fancy-mentor) fick dispens och vara med på fancyfoto redan på torsdagen. Man kan inte säga nej till den hyllan.



Någon som tog temat på allvar var Robban. Ett riktigt ”modelejon” i kavaj och slips (uppmärksamma också hur mycket vissa människor anstränger sig för att få Lionhearts uppmärksamhet). Han beskrev sin stil som ”50%” i och med att han hade jeans till. Kommande stordåd…

Vi är oroliga över att vår fancyness slog knockout på Jill? Livet som hyllad artist är hårt så Jill ursäktades med att ha varit uffsnoffsad till tänderna på gårdagens schlagerkväll på Pride… där hon gjorde STOR succé!



Men åter till grundarna (de andra ska inte tro att de kan STJÄLA uppmärksamheten från oss!). Åsa drabbades av total insikt om fancy som livvstil och slängde sina gamla stinkbomber. BRAVO!
Och tre musicerande Gävlemän som hade möte på kontoret välkomnades av stora leenden som trippade runt på höga klackar. Receptionistens STORA öron hörde en av dem fråga Compa ”Var hittar ni alla trevliga tjejer?”. Bra service och Fancy Fridays är Frida och Åsas recept! Fancy Friday börjar redan bli ett vinnande koncept!!


Frida +
Hårspännen (som tyvärr inte syns på bild)

Fridas -
Att hennes outfit påminner om förra veckans. Nästa vecka utlovas färg!

Åsas +

Tillskillnad mot Frida gick hon barbent trots det regniga vädret.

Åsas -
Hon fick lite extra tid att göra sig fin på

Fridas funderingar?
Hur fick egentligen Jill så mycket volym och fluff i håret på Pride?
Hur kan MLP-tigern se lika utslagen ut som Jill?

Vi bjussar på ett personalfoto taget från vår ”Schlagertorsdag” på Pride.

Övre raden: Conny, Frida, Kristian Nedre raden: Sussie, Åsa, Nancy

That’s all….

5 kommentarer:

Anonym sa...

När ingen annan skriver inlägg får väl JAG göra det. Ego boost: Vi är inte bara trevliga (och bevisligen roliga)... utan vi måste f-n vara Stockholms (Sveriges??) snyggaste personal!!!

Anonym sa...

Jag är imponerad över kreativiteten på bloggen - och såklart över de fantastiskt vackra människorna och klädvalen.

Jag gillar Manic Mondays!

Compa

Anonym sa...

Måste ju kika in på bloggen som jag redan fått en glimt av i Fridas kamera ;-)

kram, Jenny

Anonym sa...

Skit snygga är ni glömde jag ju säga - helt klart Sveriges snyggaste personal (eftersom jag lämnat mitt jobb tillfälligt, haha)

Jenny igen

Frida & Åsa sa...

Jenny, vi tackar för koplimangerna och låter dig fortsätta leva i förnekelse. Vi ÄR snyggast!