lördag 1 december 2007

Flytt och perukfredag

Förra veckan var det överdos av accessoarer. Denna veckan hade kontorets Bandana-Bitch bestämt att temat var "Tänk Fancy Foxy Flytt Friday". Why? Jo för att nästa vecka utökas MLP-familjen med Ulrika Hammar. Det betydde att det fixades, fipplades och flyttades.

Åsa var liiiiiite motsträvig till att behöva byta rum...

Borta! Ullis flyttkartong står redo att packas upp. På måndag börjar allvaret.

Cred för Fredde alias teknikens mästare (även om receptionisten under stunder av storhetsvansinne föreställer sig honom som en knähund som gör allt vad hon vill).

Allting äntligen på plats. Nancy firade att Åsa flyttat in... vilket Lady var måttligt förtjust i (kolla in posen i fåtöljen).

Vid dagens slut hade tjejerna det ganska mysigt trots allt...

Dags för årets första glögg...

"Att vara fancy innebär att också våga vara ful"



Det spårade ur. Nästa vecka ska vi på Universals julfest med 80-tals tema. I och med att vi tar tema på dödligt allvar så har det införskaffats peruker (vi kan inte avslöja till vad). Detta ledde till att det blev perukprovning. Man kan inte skylla på chokladglöggen som Robban bjöd på... för detta skedde INNAN. Sjuk personal med andra ord. Men sjukt kul gäng. Notera att ett pucko satte peruken bak och fram... och en i personalen passar alldeles utmärkt i den. Hm...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahaha! Ni e ju sjuka i huvvet!!!! Vet inte om jag nånsin vill komma hem igen efter detta :-D
Kram Sulan

Anonym sa...

Vilka snygga frillor vi hade på kontoret i fredags! Har aldrig sett oss så fancy i håret som då!...

Anonym sa...

Gapskrattar, vilket galet gäng männsikor ni verkar vara!
Hm, undras jag om man hade överlevt en hel "peruk & glöggkväll" hos er tro? Finfina bilder, keep up the good work (& make me laugh!)
Kram till fröken 007!
//Miss M.P