fredag 14 december 2007

Jultema och tipsrunda

Rött var dagens tema. Frida hade bestämt att bara för hon är borta fredagen innan jul skulle det vara jultema denna veckan istället. Frida hade fyndat sin klänning på Gina Tricot för ynka 50 kr, medan Åsa fick en julig outfit genom att köpa ett par nya strumpbyxor och matcha med rött halsband.
Något annat som var nytt var Fridas frisyr. Efter en närkamp med saxen en lördagsnatt (i nyktert tillstånd) hade hon klippt av sig halva peruken. Det tvistas om det var den traumatiska upplevelsen med våfflad 80-talsfrilla på sned som fick henne att göra det...



Men som tur är vaknade hon nöjd, och glad och nästan lite småkär i sig själv. Och ifall ni undrar bara för hon klippt sig själv - det SKA vara längre på ena sidan!!

Även Lady hade tagit temat rött på allvar. Så pass mycket att hon blev helt utmattad.

Den här veckan firades det också Lucia. Och Lionheart bjöd in till glöggmys OCH superkul frågesport. Robban blev mäkta glad över den lilla dinosaurien som de fick i julklapp... igen!

Innan frågesporten drog igång var det nervös stämning. Vem skulle ta hem segern i år?

15 frågor som handlade om personalen blev en utmaning.

Den sista frågan om Maria fick man rätt på oavsett svarsalternativ. Det ryktas om att Maria ska tänka ut nya favvouttryck till nästa år.

Frågan om Frida borde ha varit lätt. Men det fanns en person som gissade fel (svarsalternativ 2). Hm, vad gör tjejen i repan för intryck egentligen? Ingen som hört talas om "high on life"? ;-)

Nancy segrade med 12 rätt. Självklart firades segern med (sprit)glögg!

I övrigt var det en vecka som alla godisgrisar på kontoret gillade. Det kom en korg. Proppfull med godsaker. Och Frida och Åsa var inte sena att plocka ut sina favoriter (hallonkola och vit choklad). Vid veckans slut hade Frida en stor hallonkolaklump i magen och bad Åsa att hon skulle sätta koppel på henne så att hon inte åt något mer.
Åsas svar: "Men du KAN äta när vi stuckit utan att jag får reda på det. Men det skulle du aldrig göra…kopplet känns ;-)"
Så det blidde inga mer kolor... kanske för att de godaste sorterna redan tagit slut????

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så himla kul att läsa er blogg! Snygg frilla Frida, kan inte fatta att du klippt dig själv! :-)
Kram & go' jul!

Anonym sa...

Knappt så jag kan fatta det själv. Jag kanske har satsat på fel yrke? Men du kan va lugn, jag skulle ju lära Ella allt jag kan... Kram