onsdag 30 april 2008

Blue Moon Bar vs Valencia

Sanna Nielsen hade releasefest för nya albumet "Stronger" på Blue Moon Bar. Robban och Maria delade ut guldskivor till henne för både singeln och albumet. MLP och Lionheart är sååååååå stolta!!!

"Veckans skvaller"
Enligt Expressen hade en av Sannas kollegor (who????) berättat att man lyser henne i ögonen med en stor lampa innan hon uppträder så att hon ska se fuktig ut i ögonen. Enligt tidningen använder sig även Sibel också av detta "knep". Skrattretande roligt OCH totalt osannt. Så pass roligt att fancytjejerna GRÅTER AV SKRATT :-)

Frida som missade festen för hon åkte till Valencia med bästa kompisen Teresie anordnade ett eget releaseparty. Endast två VIP-gäster inbjudna.

Åsa fick köra fredagsfancy på kontoret på egen hand.


Hon körde en rosa favorit i repris. Och matchade det med rosa läppglanset från Face som man fick i goodiebagen på partyt.



Frida shoppade bland annat ett nytt fancy färgglatt halsband.
Och tack och lov för att det shoppades en ny klänning (en jäkligt snygg klänning!!) dagen innan avresan till Spanien. Den var Fridas lifesaver med tanke på hennes close encounter med det stekande solen. Hon trodde väl aldrig att hög hals skulle bli hennes bästa vän. Och då snackar vi inte bara på fredagen!



FÖRE. EFTER. Att hon ALDRIG lär sig att när solen skiner så kan man bli bränd. Sen spelar det ingen roll hur mycket det blåser och svalkar. Och då får man knalla runt i flera dagar med samma täckande t-shirt och kofta för att skydda sig mot solen. "Booooring" (för att citera Sulan).


Men Valencia var inte boring. Tvärtom. Vackert väder. Vacker stad. Mycket att se. Och många gator att gå vilse bland. Frida rekommenderar...

Inga kommentarer: