söndag 13 april 2008

Viken blunder

Jaha. Så här går det när man lämnar över kameraansvaret till någon annan istället för att ställa kameran på repandisken. Inte helfigur. Inte beredda. Inte bra. Men Sanna rollupsen är fin (och i "naturlig storlek" enligt Peter Åström).

Och inte blev det bättre av att posera med en livs levande Sanna. Precis när vi tar bilden kommer några journalister in genom dörren till vänster. Åsa blundade (igen), Frida gör en konstig min och inser att hon aldrig kommer använda denna fancy outfit igen av hängande skäl.

Skönt att det fanns fancy detaljer som uppvägde i alla fall. Åsa hade favorit i repris med snygga örhängen och en svart rosett ovanför magen. Frida hade nytt halsband OCH var nyslingad "våren" till ära.

Annars var det dags att pimpa repan igen när säljarna från Universal kom på besök. Och observera igen ett foto där motivet inte riktigt fastnar på bild (fast det kanske var priten som var i fokus hos denna fotograf????).


Det piffades innan och det rådde en kärleksfull arbetsmiljö under kvällen.


Brandur kom dit och spelade (vilken röst!!!!). Och så skrattades det. Och så poserades det. Rydman insåg nog inte att fotot skulle komma att hamna i bloggen ;-)

Övrigt i veckan?


Robban och Ullis åkte till Barcelona för att se Pudlarna rocka och hade lyxen att få sitta på uteserveringar i kortärmat.


Och så hade de med sig STOR present hem (observera också att Åsa aldrig släpper taget om sitt läppglans).

Och Frida ville inte släppa taget om godiset.


Magen vecka 29:


Nu krävs det fläkt för att kyla ner graviditetsvallningarna (och Nancy kräver filt för att palla med när Åsa öppnar fönstret och vädrar). Dessutom har hon som gravid "immunförsvar som en rysk stridsvagn" enligt BobbyLee. Tillskillnad mot Frida med sin jädrans förkylning!

Inga kommentarer: