fredag 22 februari 2008

"Njuter av segerns sötma"

Fancy omdöme! Det är svårt att slå denna fantastiska schlagertermometer som toppas av vår egen Bobbyleybubba Ljunggren. Förra veckan "Sarong" (Sanna + Rongedal). Denna veckan knep BWO en av finalplatserna. GRATTIS!!!

Annars är våren här. Enligt både tidningarna och Åsa som deklarerade att det var vårtema (lite sent för Frida som redan bestämt outfit). Kanske därför tjejerna ser lite flörtiga ut? Fulla av härliga vårkänslor? Kanske hade de fått syn på den första svalan?

Vet inte om det var så mycket vår över Fridas outfit men man kanske kan tänka gröna strumpor som grönt och grönska? Åsa hade som vanligt.... rosa!



"It's mine. Keep your hands off". Och då pratar vi om den fancy chokladen som Åsa fick i fredagspresent av Frida (svårt att motstå ROSA choklad). Åsa fick full pott på accesoarfronten. Rosa naglar och härliga armband. Ullis provade på retusch a la Hollywood och levde sitt liv genom ett dimmigt filter. Kan ha nåt att göra med att Robban vräkte ur sig "Jävlar va du är röd om snoken. Är det Rudolf som är här?".


Annars var det "prova på att jobba i repan dag". Alla vingklippa "slit vargar" fick sin stund i receptionens rampljus (spotlights).

Åsa som har gjort det där tidigare tröttnade ganska snabbt.

Det var med skräckblandad förtjusning Ullis intog plats i repan. Hur var det nu man kopplar samtal igen?????

Robban som hostat upp ett å annat inre organ kom förberedd med näsdukar.

Fredde relaxade med en kokosboll i högsta hugg.

"Artisterna får stå för glamouren" var veckans lärdom för Nance.

Compa som stått vid repandisken på måndagen och deklarerat "Här står jag och njuter av segerns sötma" var den som var mest anti. Annars är han väldigt hjälpsam. Men finalplatserna var väl stigit honom åt huvudet??

Han var lite gladare när han fick klappa på veckans utvikningsbrud Lady.

Och Lady själv tyckte så klart att hon var alldeles för fin för att jobba som receptionist. Hon vände jobbet ryggen precis som hon gör med pudlar.

Och apråpå pudlar... Poodles-Kicken tittade förbi och fick prova på det hårda livet...

Slutsats: Ullis var tydligen den som hade rätt "gnista" för uppgiften med tanke på alla uppskattande blickar.


"När är det dags för fika?" var ett populärt uttryck under veckan. Mycket fika blev det.

Och magen växer sig ännu större:


Inga kommentarer: