söndag 10 februari 2008

Schlagerspektakel

Schlager var temat. Men det gällde att inte gå ut för hårt (det är ju trots allt fyra delfinaler + andra chansen) för man måste spara sig inför den the fancy finale.

I fancytjejernas tolkning innebar det färgglada detaljer som Åsas lila tights och Fridas rosasilvriga scarf (hon köpte en likadan åt Åsa i och med att hon äääälskar rosa… om det nu undgått nån).


När veteranerana är borta passar amatörena på. Nästa års hit in da making?



Tjejerna hade samma tanke och matchade sina färgglada detaljer med ögonskugga i samma färg. Rosa och silverglitter på Frida och lila på Åsa.


En receptionsdisk full med schlager. I Göteborg hölls det tummarna för E-Type & Poodles (kom till andra chansen), Suzzie Tapper (andra chansen) och Brandur. Christer Sjögren som älskar Europa och Amy Diamond gick raka vägen till final.

Alla var inte lika nöjda över The Poodles framgång. Pudlarnas hemliga medlem har vänt dem ryggen: ”Jag förstår fortfarande inte varför de valde en hårig typ framför en äkta lady”.


Hepp! Bonusbild från veckans fruktstund!

Och så magen:


PS: Att va gravid innebär att minnet sviker. Tillexempel att man inte kommer ihåg vart man lägger sin telefon på jobbet. Eller att åka hemifrån UTAN vigelring. Jojo....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjejer ni gör mig så glad med era härliga glammiga schlager-bilder !
/Miss Moneypenny

Anonym sa...

Härligt att vi kan roa dig Moneypenny. Kanske har du ett å annat modetips att ge oss i hufvudstaden?

Anonym sa...

ja...eller att stava fel på "VIGSELRING"..;-)
När kommer det lite uppdateringar..?
Lite mer schlager..?
Ha det bra!
/Åsas syster-yster som vet vad virrighet innebär

Frida & Åsa sa...

Bra där "hökögat". Tack för korrläsningen. Nya uppdateringar är på g! Kram