tisdag 26 februari 2008

Hjärta och smärta

Innan vår främste läsare (du vet vem du är "hökögat") skriver inlägg så vet vi om att bloggfelsnisse har varit framme och de två senaste bloggarna har hamnat i fel ordning ;-)

Det var "Alla Hjärtans Dag"-tema och Frida var klädd i kärlekens färg rött.

Hon hade halsband med svarta hjärtan (hon tog tydligen temat på allvar) som hon matchat med sina svarta glasögon. Åsa körde rosa scarf.


Åsa hade ett nytt lipgloss som fancy accesoar. Hon gav Frida en liten gåva i form av ett mördarpäron (som en liten påminnelse att man INTE ska äta frukt man är allergisk mot).


Nancy fick blommor från en okänd beundrare "Älskar dig hjärtat. Hämtar dig vid 18". Alla var lika nyfikna på vem som skickat dem ;-)

Alla vill vara vän med Nancy (eller tillsammans med Nancy). Hon gav bort väldigt fina lakan för femhundrafyrtionio kronor (tantvarning tyckte Åsa om att köpa så dyra lakan).

Frida som insett att hon är lite av en shopoholic (visserligen väldigt bra på att hitta reafynd) och fick lite handkassa av Åsa. Undra vad man kan köpa för dom????

Och smärtan då? Det började snöa på alla hjärtans dag och Frida halkade på väg hem. Det var i alla fall vad hon skyllde på. Kan ha varit helt knäsvag av romantiska biofilmen "PS, I love you"... Inte nog med att det gjorde ont. Det var jäkligt pinsamt att göra magplask på övergångsstället... och få bilarna att sakta ner.

Schlagerrapport!
Det gick bra i schlagern. Vääääääääldigt bra. Både Sanna och Rongedal gick direkt till final. Vilka proffs på scen!!!! En skräll skrev tidningarna över att inte Androla (Carola + Andreas) gled räkmacka direkt till finalen. Spännande TV när den är som bäst... Vilka mer av våra artister kommer till Globen????

Kärleksmagen:

Inga kommentarer: