söndag 23 september 2007

Fortsätta springa in i väggen...

Melodifestivalsinlämningsfeber. Frida var en smittohärd av förkylning och feber. Enda sättet att klara av en superstressig vecka är att skratta åt det hela. Och det gjorde Frida. Gång på gång. Hon klarade inte ens av att posera på vanliga idolbilden utan att bryta ihop i ett asgarv. Och tjejerna på kontoret fick det bevisat för sig att man faktiskt kan skratta så man gråter!



För att uppväga schlager för hela slanten var veckans tema: ROCK! Tänk snygg rockgroupie och inte pudelrock… även om The Poodles hade sin releasefest för sitt nya album samma kväll! Tjejerna hade rockiga accessoarer. Åsa hade döskallearmband. Och Frida testade sina örhängen (gitarr och noter) på Kicken.



Stökigare skrivbord får man leta efter men var papper har sin plats. Lovar! Melodifestivalsinlämningen innebär att ”ha koll på kaoset”. Och det hade tjejerna. Frida försökte hålla jämna steg med Åsa som av tidigare års erfarenhet vet hur det hela ska gå till. Och bättre samarbete får man leta efter!!!



Efter hårt arbete ska det skålas i skumpa. Vilken kvartett!!
Halva personalstyrkan skulle på Nannes premiär och andra halvan på Poodles releasefest (varför händer alltid allt roligt på samma kväll?). Åsa svidade om från fancy till überfancy. Succé! Mycket möjligt att hon stal uppmärksamheten från Nanne på Börsen. Men är man född fancy så är man!!

Veckans minus:
Att missa att fota sig brevid Poodlesplanschen! Vilken jävla miss!!!

Veckans plus:
TEAMWORK

Veckans citat:

”Fan va nice” /Compa Dane

”Nu måste jag fortsätta springa in i väggen” /Bobbsan

”Pööözz” som Åsa envisas med att säga varje gång hon lägger på telefonluren.

En hälsning från våra sponsorer...

Inga kommentarer: