lördag 8 september 2007

"Ja visst ja, det är fancy"

Hör och häpna. Bobby var på kontoret innan 9. Undrens tid är inte förbi.
Och när en småtrött Sussie går förbi receptionsdisken slår det henne:
”Ja visst ja, det är fancy”. Djup suck!



Några andra som suckade var Åsa och Frida. Åsa klagade på Fridas tights som hade inte mindre än TRE hål i sig. Frida slog tillbaka och sa att hon minsann hade fancy skor tillskillnad från andra. Cat fight! Bara för att de båda sagt dagen innan att imorgon kör vi ”bara” en fancy detalj. Men då Åsa fick stå i rampljuset genom att vifta med sin vigselring blev det frid på kontoret igen.



”Vad söt du är idag. Vad fin du är i håret”, sa Lotta. Frida fick aldrig riktigt kläm på om hon menade henne eller hennes nya hund (present från Åsa). Både hunden och hon hade ju kämpat med sina håruppsättningar (Nej! Det var inte löshår!!!). Lotta själv tog en välförtjänt fikapaus sittandes på baskaggecaset. Strike a pose - allt för att få visa upp sina fancy stövlar!




Nancy hade tagit temat på allvar iklädd en tjusig outfit. Men hon var inte riktigt nöjd med Ladys insats och bestämde sig för att även hundar behöver lipgloss. Åsa var inte nöjd med Nancys läppar och åtgärdade genast problemet... medan Nancy pratade och pratade i telefon.

Annars blev det en ”lampbytarfredag”. Varde ljus! Nu kan vi alla spegla sig i strålkastarljuset. Vem är mest fancy nästa vecka?

Inga kommentarer: