söndag 2 september 2007

Fancy saturday - Wedding Edition

Bröllopsregel nummer 1: Ingen. INGEN får vara vackrare än bruden!

2 bussar. 100 förväntansfulla gäster. 1 fancy brud. 1 cool brudgum. 1 loge i Julita. Årets bröllopsfest!

" Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet
Är det vackraste jag vet"

Pimp the loge

Det gick inte att ta miste på vilka som var värdpar. De hade tokkoll. Och är tokkära. Och Frida hade en tokigt rolig bordsherre.

Några andra som är tokiga och roliga är det paret Rydman. Erik och Frida. Original-Frida. Nya-Fridas mentor. Hon som vet allt. Kan allt. Speciellt när det handlar om teknik. Fråga Robban!

Maria, Åsa, Frida och Socker-Conny. Han är en fena på att skruva i glödlampor på kontoret. Och han visade några skruvade moves på dansgolvet senare på kvällen.

Inte utan mitt läppglans, tänkte Åsa och släppte inte taget under hela kvällen!! En dyr investering. Har en känsla av att Frida kommer att härma...

Men av hångelbilderna att döma var det värt det! Men Perra, det var tårtan du skulle äta? inte Åsa!

De små bröllopstårtorna var inte bara übergulliga utan även goda. Frida åt två. Shame! Med munnen full med tårta hördes hon mumla nåt om "Jag tog Marias" (i och med att Maria åkte hem tidigare på kvällen).

När livebandet inte spelade skön musik så var det DJ Robs tur att spela. Med stor koncentration valde han ut den bästa musiken. För lite schlager tyckte Christer Björkman så han och Anne-Lie Rydé sjöng en trudelutt till brudparets ära.

Allt som krävs för att skaffa sig en fancy frisyr är en låååånghårig kille. Sussie och Frida blev plötsligt brunetter. Makeover wedding style.

Chris hälsade till att bröllopsgästerna att han var singel (tror inte det gav resultat trots att man kan tro det av bilden att döma). Frida körde en annan taktik.

Skålen med gröna godisgrodorna tömdes fort. Vissa tog nävar med Frida åt bara en. En för drömprinsen. Och pussade på grodan... som inte blev prins. Och om inte det hjälper så kan man lägga ut en bild som basunerar ut budskapet "I'm on the market!"

Och om man inte vill pussa grodor kan man pussa på Bobby Ljunggren.

Man kan inte få bätte arbetskollegor än så här. Från vänster. Original-Frida, Nya-Frida, Conny, Lotta, Åsa, Robban, Nancy och Sussie.

Tummen upp för ett fint, fantastiskt roligt och VÄLPLANERAT bröllop!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du e gryyym Frida! (Åsa e också hyfsat ok) Keeep up the good work! Nästa fredag skanifåse på Fäääääncyyy Sulan! Kraaaam S

Anonym sa...

- Tack, säger jag med hela munnen full av gröna godisgrodor.
Med tanke på att du är väldigt fancy när du bara "ruffsar" till dig så ser jag fram emot en välplanerad fancy outfit. Det är bara att kasta in handduken. På en gång. Åsa du behöver inte komma tillbaka. Det är kört!