söndag 30 september 2007

Bakom Åsas solglasögon... KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!

"Bakom Åsas solglasögon... kan jag va mig själv."
Frida vill börja med att tacka Åsa för lånet!


MLP bestående av Frida, Åsa, Nancy, Sussie, Lotta och Maria. Konferens tors-sönd. Italien. Bologna. Mental picture av sommarvärme, bara brunbrända ben och partyliv. Låter som rena rama drömmen. Men verkligheten blev något annat. Efter stress med budgetarbete, Melodifestivalsinlämningen (så många bra låtar!!!!) och tokförkylningar gick alla på sparlåga (men inget sparades när det gällde tokshoppingen!).

För det första var det ganska kallt. Det som låtit så lockande med att sitta ute och konferera var inte lika rogivande i verkligheten. Och inte gjorde det underverk med Marias förkylning!

Och så regnade det första kvällen. Vilket sätt att hälsa oss välkomna. Och det var stövlar som gällde och inte sandaler (men Frida envisades med att ha sommarskor ändå… det var ju trots allt Italien och där SKA det ju va varmt!).

Kl 09:30 och allt är tillsynes normalt. Det som började som en bra dag efter god natts sömn och en god hotellfrukost slutade i KATASTROF!

Kl 10:15. Ögat kliade. Ögat tårades. Ögat svullnade. Frida freakade!

Kl 10:30. Och glimten i ögat är definitivt borta! Och golfbollsögat matchas med en tjusig fläskläpp! Vem behöver botox???

Kl 10:30 - 11:30 Vissa närbilder är så skrämmande att de inte kan läggas ut!

Kl 11:00. Åsa och Nancy gjorde en HJÄLTEINSATS för att lugna Frida som mellan panikgråt- och skrattattackerna fick dåligt samvete för att hon "förstörde" deras shoppingtur i solen. Hon insåg liksom inte riktigt hur "förstörd" hon såg ut. Någon som hört talas om svullen ÖGONVITA förut???? Nej precis. Det slår till och med "mässlingen, röda hund och påssjukan" som hon råkade ut för att få samtidigt i mellanstadiet när hon blev överkänslig mot pencillinet. Den tjejen har (får) då allt!!!
Thank God för att Åsa hade med sig sina solglasögon som Frida kunde gömma sig bakom (Original-Frida som var kvar hemma i Svedala tipsade annars om piratlapp). Ingen anade vad den lattedrickande tjejen hade att dölja. Trots ett halvt igensvullet öga OCH synfel lyckades hennes vältränade shoppingöga ändå spana in både snyggt halsband och billiga sandaler på marknaden. Hur är ett under????

Någon annan som fyndade var Åsa. Äntligen hittade hon pumpsen som hon letat efter. Att distrahera Frida med shoppingrunda gjorde att hon blev var värd att få skorna som hon ville ha... plus ett par snygga stövlar!

Förutom att få tröst av Åsa och Nancy så tröstshoppade Frida sig en kompis. En jordgubbsdoftande Kitty kommer flytta in i hennes badrum med omedelbar verkan!

Och apråpå jordgubbar... På kvällen hade svullnaden lagt sig ganska fint. Så då festades det till med en härlig jordgubbsdrink. Alkoholfri så klart! Det var Nance och Hyllan som stod för Pina Colada drinkandet.

Man kan ju inte åka till Italien utan att äta pizza - och det var fan den godaste pizza som Maria ätit.

SKÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frida, Lotta och Sussie fortsatte till en annan bar. Och tur var väl det...

För där träffade Sussie sina drömmars man. Italiensk charmör. Med vingård, hästar och hundar. Synd bara att han INTE kunde engelska. Kärlekens språk talar alla. Men hur är det med fågelhistorier?

Söndag och dags för hemresa. Och Åsa pustar ut över att Fridas öga börjar återta sitt normal utseende. Det är väl bara att inse att nykomlingen i MLP-familjen ville vara värst. Och det är ju alltid någon som stjäl uppmärksamheten. Det var nog bara inte någon som räknat med att det skulle bli på detta sätt...

-
Åsa och Frida glömde bort Fancy-bilden i och med golfbollsögeincidenten (å andra sidan får de ha samma outfits en annan fredag då).

+
Bra shopping. God mat. Och vi kom fram till jättemycket bra på konfererandet!!! MLP:S framtid känns väldigt spännande...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du e ju snabb som en iller! Kuligt! Ja, förutom ditt öga med boxningsmatcheffekt utan boxningsmatch.. måste dock rätta dig om den Italienske charmören att just italienska pratade han alldeles utmärkt, men engelskalektionerna hade han troligen skolkat ifrån.. Ses i mörrn! Kraaaam Sue

Anonym sa...

Haha, jag upptäckte det själv efter ett tag. Kan man skylla på snabba fingrar och halvblindhet??? Hugs

Anonym sa...

Himlans härligt spännande resa ni haft, hihi HM, tycker dock att ni ska reklamera den pga av avsaknad av värme, hallå??? Visste de inte att MLP va på väg ner?? Skärpning Italy!!! Kram IRINI :-)

Frida & Åsa sa...

F&Å håller med!!! Vi trodde att vi spridit budskapet. Vi trodde det räckte med att vara fancy och varmhjärtad. IInnan nästa resa ska vi satsa stort på marknadsföringen!!!