fredag 26 oktober 2007

Bloody hell

Hm. Vet inte om det var något i luften (hösten är här på allvar) men det verkade som att alla på kontoret hade en mindre bra vecka (det behöver inte betyda att man är mindre fancy för det). Glöm MLP. PMS snarare. Åsa hamnade nästan i bråk på seven eleven på centralen. Men det var en mad mans fel. Inte Åsas.

Åsa körde på ett säkert kort. Nämligen klänningen hon har köpt i TRE olika färger. Tack Klädkammaren för att man har råd med det! Frida körde sin sommarfavvoklänning men med höststyling med höga stövlar och kofta. Men Åsa sa att hon trodde att Frida hade en tanke bakom sin blommiga outfit...

... för när tjejerna kom tillbaka från fredagslunchen väntade blombud på Frida. "Men du träffar väl inte nån?", frågade Lotta. Precis. Förvirrande (i och med att Original-Frida propsade på att det var hennes ;-) Det visade sig vara Jill Johnson som var Fridas hemliga beundrare.

Snacka om snopen. Och superglad. Dessutom en blombukett värdig ett bröllop. Jill undrade dock med vem. Det gjorde Frida med... och hoppades resten av dan att drömprinsen skulle dyka upp med nästa bud.

Karin tog fancy till andra dimensioner med att vara rosa-bandet-fancy. Well done! Dessutom en snygg tunika som passar både till jeans och leggings. Och ett snygg halsband! Hur var det nu med det där om "VVF" - Våga Vägra Fancy???? Frida och Åsa känner att när även Karin vågar anamma denna fredagslook så har de lyckats. Mission completed. Their work here is done...



... until next week!!!!

Inga kommentarer: