fredag 12 oktober 2007

Glam möter sin vardag

”Fan va jag är fancy idag!” Frida som kom i säng halv 11 kvällen innan (en ovana eller en ny bra vana?) var på ett strålande humör och trippade omkring i sina höga stövlar OCH sin nya höstmössa. Åsa beskrev sin look som ”glam möter sin vardag”. Hon kom trött till kontoret och fick peppas till att sätta på sig fejset och le för kameran. Men hon var hon inte ett dugg orolig, hon trodde inte bytet av personlighet skulle vara så länge… Och oj så snygg hon blev!

Och snacka om snyggt inköp som Åsa gjorde på sin honeymoon till Rom. Äkta eller kopia? Bara ringens ägarinna vet…

Klick. Klick. Nu kan de det här. Veteraner. ETT försök och de satte helkroppsbilden (i kass belysning visserligen). Men nu är de varma i kläderna. Och inte bara för att de är höstfancy.

Frida hade låtit sig inspireras av Shirley som var inne på kontoret dagen innan iklädd en ursnygg brun mössa med paljetter. Frida letade fram sin mössa som hon ännu inte vågat använda och letade djupt inne i sig själv efter mod. ”Kan Shirley så kan jag…” tänkte hon… Och på väg hem från jobbet shoppade hon loss på TVÅ mössor till!!!

Övrigt nonsens:
VALFRID hade namnsdag idag och Åsa bestämde att det var Fridas nya nickname. Själv kallade hon sig ÅKE. Trots manliga namn står de för mycket kvinnlighet och inte minst fancyness!

Valfrids +
Halsband för 20 kr (älska Klädkammaren)
Locktångat håret (hur orkar man??)

Åkes +
Glitter på både tröja och ögonlock
Förnuft nog att INTE plattånga håret när det regnar ute

Inga kommentarer: