lördag 6 oktober 2007

Höstfancy

Egentligen skulle de kört samma "fancy Italy outfits" men svullna magar kom ivägen så det blev basic höstfancy istället. Med italienska detaljer. Som Åsas snygga svarta stövlar och Fridas gröna sköna örhängen.



Och apråpå detaljer. Fridas öga var finally back to NORMAL. Efter en ovanligt osminkad vecka (i kombination med att vara extra trött var det ingen vinnande kombo) vågade hon äntligen kladda på sig lite smink vid veckans slut. Och Åsa hade kluddat på nagellack. Nice details girls!!

Åsas fancyhet ändrades vid dagens slut. På morgonen hade hon guldörhängen. Efter ett lunchbesök på Klädkammaren hade hon hittat matchande örhängen för endast 20 kr!! Fynd!! (Frida vääser av glädje).

Och här skulle vi ha avslutat med en bild på Fancy-Nancy men flickstackarn har så otroligt höga krav på vilka bilder som får visas i bloggen och inte. Fotografen tyckte hon fick många vinnare, men Nancy bara skakade på huvudet. Och försökte rädda sin frisyr med en inbakad fläta. Och apråpå bakad så var det kanelbullens dag i veckan. En gång om året då det är fullt tillåtet att proppa i sig bullar. Och därför bjuder Frida på en gammal bild från en tv-inspelning av barnprogrammet "Häxan Surtant". Vem hade anat att bullar kunde vara en fancy detalj????

Inga kommentarer: