söndag 21 oktober 2007

Stolt MF-edition

- Välkommen till MLP & Lionheart det är Frida...
Telefonerna gick varma på eftermiddagen tisdagen den 16 oktober då det avslöjades vilka bidrag som gick vidare till Melodifestivalen 2008.

En koncentrerad Åsa förberedda låtlistan så att hon snabbt kunde markera låtarna som kom med. SVT:s uppläsare hade behövt lite av (ganska mycket) av Åsas koncentration och snabbtänkhet.

Lugnet före stormen. Precis innan 16:10 och Fredde och Bobby poserar. Bobby hade försökt varva ner under dagen med en whiskey... eller två.

Ett stycke sammanbiten personal (kolla in Lottas pose!) ber om att de ska få med några låtar...

Lotta applåderar stolt åt Henke Wikström... som kollar på tv:n inifrån Bobbys studio.

Glädjeyra råder. Lotta och Maria kramas. Compa tittar mot TV:n som fortsätter läsa upp positiva resultat. Fredde applåderar.

Så där ja. Fredde fortsätter applådera och en relaxed Bobby börjar också inse att det går bra. Riktigt bra!!!! Allt slit har lönat sig. Och Åsa får fortsätta dutta mycket med markeringspennan!

Sussie och Robban ser ut att vara lite i chock. Fredde har unleashed sin inner rockstar.

Telefonen ringde konstant. Och Lotta och Fredde hade stora ögon över det FANTASTISKA resultatet.

Gränsen för att skåla i skumpa låg vid FEM låtar. Det klarade förlaget... med råge!!!


Och när det vid veckans slut blev dags för obligatorisa fancybilderna satte tjejerna de två bilderna vid första försöket. Detaljer stod i fokus. Frida hade en färgglad skarf. Åsa hade ett nyinköpt brett skärp. Och nog såg de skärpta ut ;-)


Förutom en förstklassig klädsel så var Frida också en vinnare! Tillsammans med Bobbsan och Compa så siade hon rätt på hur många bidrag som skulle komma med i årets tävling. Och rätt svar var som sagt: 10
Det lustiga var att Frida och Conny är sist in bland personalen, men verkar även vara de som har mest koll. Impressive!!! Eller beginners luck?????

Inga kommentarer: