fredag 7 mars 2008

Drömmar om fackelfredag

Helt oplanerat blev det marint tema. Åsa har köpt den snygga mammatröjan i vitt också (good choice!). Frida är "kär" i sin nya klänning. KÄR. Och nöjd med sin pose!

Snyggingar! De kanske inte knäcker finalisten Perrellis look i Melodifestivalen, men inte så illa pinkat ändå. Det är bara en bling-bling-mikrofon som fattas... och sångröst!

Snacka om HET fancy detalj - OS-facklan!! Pudlarna ska göra den svenska officiella OS-låten "Raise the banner" och för ett ögonblick blev det "fackelfredag" på kontoret. Tjejerna hade stora visioner om att låta alla på kontoret posera med flackan men insåg allvaret i det hela och nöjde sig med att posera med den själva. Frida tyckte förövrigt det var väldigt roligt att ringa och beställa bud "Ni ska hämta en OS-fackla". Hahaha.

Tjusigt. Så finns man på visitkort också. Några säljare på besök som fick ett visitkort sa att dom där snygga tjejerna på kortet skulle man inte ha nåt emot att träffa på en afterwork. Hehe. Dream on...


Fancy details. Coolt mönster på Fridas klänning. Åsa hade armband från Snö. Och, håll i er gott folk, det verkar som Åsas rosa-beroende gått över styr. Nu har hon även börjar dricka rosa!!!



Då och då kommer en liten påminnelse om att Frida ska akta sig. Åsa briljerar dock genom att (försöka) jonglera med "mördarfrukten".


Lycka över att ha skrivit sitt första egna kontrakt. Och kanske lycka över att äntligen hittat en fancy, glancy, svart kavaj?


Magen. Vecka 23

Inga kommentarer: