fredag 7 mars 2008

Pimp Friday

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Det blev en galen (fre)dag! Trots att Åsa bestämt att det var ”Oskuldsfull onsdag” som gällde, slutade veckan med diverse förslag på teman.

Ullis tipsade via kuliga bilder på mms om "Reny Friday" och "Horny Friday" (Kiruna. Ren. Horn. Do ya gettit???)

Men det slutade med... "Pimp Friday"!

När de andra försökte hålla värmen i Kiruna bibehöll vi värmen på kontoret genom att klä oss i en päls som en av Esssen haft på sig på ett fotoshoot i Norrland. Lotta (Sannas manager) doing serious business...

En snabb kaffe innan man flyger iväg med sin private jet.. Kanske behövs för kvinnan som körde ”platt fall” med gympadojjorna på väg till tåget. Men Åsa avancerade under veckan och gick från "Vingklippta Skatan" till "Lucky Luke"...

Fredde var nog den enda som trodde på Nordman från första början. Kanske därför han ser så nöjd ut i sin fuck-you-I-know-best-pimping-style.

Sulan poserar världsvant i stekheta Bobbsans studio. Här inne har det skrivits en å annan hit.

Ingen sleepworker här inte... Lite rysk sugarmummy style. Hot Stuff skulle man kunna säga. Och apråpå hot stuff, den här veckan skrattades det gott åt Edbergers misstag. Frida blev ju till sig i trasorna när han hade med sig några killar till studion för några veckor sen. En rakad tysk fångade hennes uppmärksamhet. Men Edberger gav komplimangen till fel kille. Och varnade för att Frida snart kommer ha en het (het och het...) rumän hängande runt receptionen istället. Han har dock LOVAT att släpa in något mer trevligt någon gång…

Vargpäls. Pudlar. Rock-Grisar. Man kan inte annat än älska viss fanmail! Rock-Grisen följde med på tåget till Kiruna. Tyvärr räckte det inte som lyckoamulett i Andra Chansen.

Och Ullis hade gömt gnistan i sin nya mössa. Hon behövde dock lite råd om hur man stylar den på rätt sätt (och inte från kockarna Werner och Werner...). Hon hade också behövt gömma lite minne i mössan och komma ihåg att packa ner allt som skulle med till Norrland...

I ärlighetens namn tog det några försök att få till bilden. Tjejerna blir nästan aldrig nöjda över samma bild.

Tjallamallasnygga. Frida matchar med väst. Åsa satsar på skärp.

Sussie får stilpoäng genom sitt nytänkande vad gäller kläder. Hon tog ett billigt gult solliv och använde som kjol istället. Genious! Och snyggt var det också. För att inte tala om skärpet.

Trots detta blev det klädbytardag. Lite ska-vi-byta-grejjor-med-varann???? Åsa och Sulan bytte kläder med varandra. Åsa gillade ärmarna bättre på Sulans tunika. Och Sulan gillade modellen bättre på Åsas klänning. Alla nöjda. Alla glada.

Är det kontorets Caracola? Ankie Bagger och Lili och Sussie? Nej, bara tre tjejer som har samma smak och handlar sina kläder på Tjallamallas rea.


Nu kan Frida även titulera sig "personal shopper". Hon har handlat en mössa åt Lotta, hittat en fancyglancy kavaj åt Ullis och fyndat en klänning åt Åsa.

Apråpå kläder. Lotta och Sanna pussar härliga Peter som tack för bra styling. Här planeras det för fullt inför den STORA finalen och för Sannas första musikvideoinspelning.

Och efter all denna hetta med pälsen på kylde vi ner oss med årets första glass. LAKRITSPUCKEN is baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!!!!!!


Och då kom det ett mms till Frida på kvällen:
"Och med den här bilden säger vi farväl till pimp friday på ett tag... ;-)"

Perras. Tydligen....


Och så avslutningsvis... Schlagermagen. Vecka 24.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan va ni e snygga! ! ! ! !Pimptema (garvar)

Glad Gul Påsk!
//Önskar Hanna

"May force of the Easter-Bunny & Chocolate eggs be with you" ;)