söndag 23 mars 2008

Risigt värre

Påsktema. Påskdetaljer gällde. Gratulationsbuketter byttes ut mot påskblommor och påskris på repandisken och när schlageryran börjat lägga sig var det dags att återvända till verkligheten igen.

Frida tolkade påskdetalj som nåt gult. Och gult halsband i detta fall var inte fult, däremot jäkligt obekvämt. Åsa satsade på matchande turkos halsduk och örhängen. Deras kläder har varit med på fredagar förut. Risigt!

"Du ger mig bra vibrationer" Sonja kikade förbi med en försenad Alla Hjärtans Dags present. Snacka om omtänksam. Det är inte bara hennes fantastiska röst som gör att man tycker om henne.


Slitvargarna kastade sig över godsakerna. Förlagskungen Compa ville se vad det fanns i påsen. I och med att magbild missades så observera den växande magen på Åsa på denna bild istället ;-)


Enda sättet att få Original-Frida att fastna på bild till bloggen är att lura till sig ett foto när hon gjort nåt bra. Men när hon putsade skylten vid entrén så började det att snöa (var inte vintern över????). Fancy detalj iform av halsduken har hon också. Nån som inte betedde sig så fancy var Lady. Hon trashade köket när personalen var på fredagslunch. Hon hade tidigare under veckan blivit utsedd till "veckans tiggare".


Kylskåpspoesi????
Frida: Tar man den sista semlan så låter man väl inte tallriken stå kvar? Eller?
Anonym: Jo, om man heter Hasse.

Veckans citat: Hellre nice än bajs
(vi kan tyvärr inte yppa vem som sa det)

Och ibland hittar man påskhälsningar på de mest udda ställen. Som när man ska ta ett ägg i kylen tex.



Inga kommentarer: