söndag 23 mars 2008

Finalveckan

- YOU CAN DO SCHLAGER

Äntligen var det dags att ta reda på om allt slit lönat sig. Frida som är ny i branchen tyckte att det var spännande att höra en låt för första gången - och sen se ett vinnarframträdande på scen. Hon ser fram emot nästa år trots att det innebär att jaga material och underskrifter från seeeega upphovsmän och ha stressig deadline. Men hur ska hon klara sig utan Åsa???? Compa har dock lovat att de ska ska vara ute i god tid i år...

Åsa "guld och segerkuppade" med tanke på den kommande vinsten för bolaget. Frida blev lite carried away och fantasin skenade iväg (därav den högfärdiga uppsynen)... Förut kom "lärarinnan" - nu är det dags för "receptionisten". Bakom den trevliga, skämtsamma ytan döljer det sig en artist som vill ut. Det är bara ett problem - hon kan inte sjunga. Hahaha! Näe, får satsa på låtskrivarbiten istället. Vinka i TV lär hon klara av....
Om Åsa tänkte hon sig att mammaledigheten egentligen bara är en djävulsk plan för att sitta hemma på kammaren och föda fram hits. Målet: fler låtar med i festivalen än Bobby!!!


Vissa är så fancy att de får bakverk uppkallade efter sig. Inte nog med att ett bageri i Bromölla gör en Sanna-tårta, ett bageri på Lidingö gjorde Sanna-bakelser. Mums!

När Åsa och Frida beklagade sig över att ingen gjorde tårtor åt dem försvann Robban ut och kom tillbaka fullastad med bakelser till DERAS ära.

Sanna skickade över tårta till kontoret också så att vi alla fick en piece of her. Omtänksamt!


Sussie tog fancy to the limit och lånade Poodles-Kickens outfit och jobbade i. Vet inte om det var bekvämt, men coolt var det i alla fall.

Bobby, Robban och Henke kollar in MF-skvallret. Vem ligger etta på schlagerbarometern denna veckan????

Hur man hamnar där??? Man gör vad som krävs enligt Frida Rydman...

Och hur hamnar man här?
Stim-nytt innehöll bilder på personalen med rolig tillhörande bildtext om att de var upphovsmän. Observera att Nancy pekar på bilden på Ullis när hon käkar salta pinnar.

Och en intervju med Sonja med rubriken "Jag har svårt att ha tråkigt". Lucky girl! Verkar ha smittat av sig på Nance i alla fall.

Och hur stod det till med fancy detaljerna?


Frida tog hjälp av Åsa att välja sina. Armbandet valde hon själv. Örhängena valde Åsa. Och DG-glasögonen fick en ny logga dagen till ära.




Snacka om att Nancy var schlagerfancy! Hon satsade STORT (tyvärr missade paparazzi bra bilder). Men hon hade en tröja som det stod "Schlager Fest" på. MF-halsband. MF-mobilsmycke. Silverväska från Ice hotel i Kiruna. Och ett signerat idolkort på Christer Björkman är ju ett måste!




Åsas legging var sååååå heeeta. Synd bara att det var svårt för gravidmagen att få plats i dem. En fancy outfit, en biljett och ett armband och sen är man redo för finalen!




Och mobilen kan man pimpa på olika sätt. Gissa vilken som är Åsas???



Veckans humor: Vet inte om det var chocken över att vunnit personalens betting om hur det skulle gå i festivalen? Men trots detta verkar Ullis ha tappat "gnistan" igen. Sju rätt prickade hon in iaf. Grattis!

Most fancy någonsin: Är det Perrelli look a like? Nej, det är bara Fancy-Nancy som gör skäl för sitt namn! Vi förlåter dig för att du inte alltid ställer upp på fredagsbilder med oss!!!!


Magbild vecka 25: Frida var exalterad som fått känna på magen när det sparkades där inne. Coolt!

Inga kommentarer: